Előadói jelentkezés 2019

Jelentkezz előadónak!

Évezredekig az élet csak a túlélésről szólt. Változik a világ, emiatt többször is újra kellett értelmeznünk, hogy mit jelent számunkra az ÉLET: új közösségeket, fejlődést, fejlesztést, esetleg magasztos célt? Léteznek trendek, amiket megfigyelve és megértve nagyobb befolyásunk lehet a következő “verziók” felett? Muszáj nagyobb befolyást szereznünk? Vajon mi a tökéletes egyensúly pusztán megfigyelés, befolyásolás és irányítás között?

Állj meg! Gondold át! Indulj el!

Ha téged is érdekel, mi rejlik a felszín alatt, mi mindent ismerhetünk még meg a világban, milyen értékeket őrizhetünk meg, vagy éppen mit kell megváltoztatnunk, jelentkezz!

Jelentkezz és inspirálj másokat is!

Ha van olyan ötleted, történeted, felismerésed, vagy mondanivalód, amely másokat is gondolkodásra ösztönöz, jelentkezz előadónak!

Bármilyen területről is legyen szó, most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy ott a helyed a 2019-es TEDxBenedekHegy színpadán!

Jó tudni

A leendő előadásokról: magyar nyelvű, maximum 18 perces előadások kerülnek színpadra. 5-10 között lesz a végleges előadói létszám, és semmilyen korra, nemre, származásra, foglalkozásra vonatkozó megkötésünk nincsen.

A felkészítésről: a jelentkezőkből kiválogatjuk az előadójelölteket júliusban, és augusztustól indul a felkészítés. Ez azt jelenti, hogy heti rendszerességgel tréningeken kell részt venni Veszprémben, előre egyeztetett időpontokban (az időpontok mindig közös megbeszélés útján születnek).

Az ötletről: a beküldött pályázatokat több szempont szerint is elolvassuk: mi az ÖTLET, amiről szeretnél beszélni? Ez az ötlet új, érdekes, kézzel fogható (van benne végrehajtható tanács)? Mitől lesz érdekes a közönség számára? Hogyan kapcsolódik az idei főtémánkhoz? A pályázatod írásakor gondolj ezekre a kérdésekre.

A jelentkezés menete

Az előadói jelentkezésre két lehetőséged van:

#1 Szöveges anyagot adsz le

Ez esetben töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, és csatold hozzá Wordben vagy pdf-ben a tervezett előadásod esszészerű leiratát. A dokumentumba írd bele a neved mindenképp.

#2 Videót töltesz fel Youtube-ra

Ez esetben töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, és a maximum 5 perces Youtube videód linkjét másold be az űrlap megfelelő mezőjébe.

Az összefoglalót (akár szöveges, akár videó) úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

A jelentkezés határideje: 2019. július 31. szerda éjfél.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2019. augusztus 4-ig mindenkit értesítünk.

Jelentkezz mielőbb!

Mi történik, ha kiválasztanak?

Augusztustól a konferenciáig nagyjából hetente lesznek felkészítő találkozók Veszprémben. Ezek olyan személyes alkalmak, ahol eleinte minden előadóval külön foglalkozunk, utána pedig úgynevezett blokkpróbákat tartunk, vagyis több előadójelölt jön össze és a felkészítők segítségével finomítja a beszédét.

Ez a felkészítés nem opcionális – kérünk vedd figyelembe ezt a jelentkezésednél!