Jelentkezz előadónak!

Szabályok és rendszerek hatják át az életünket. Kontrollálnak minket, így vagyunk képesek döntéseket hozni, vagy ismerős helyzetekben gyorsabban cselekedni. Vajon képesek vagyunk-e meghaladni a saját képességeinket, átlépve a fizikai, vagy mentális korlátainkon?

Közösségekben élünk, így nem csupán a saját korlátaink terelgetnek minket. Hogyan működik a mi közösségünk? Létezik-e tökéletes társadalom? Mire lehet képes egy közösség, ha betartja a saját szabályait?

A szabályok és törvények a természet minden szintjén hatással vannak ránk. Vajon a tudományos törvényszerűségek szigorú szabályok, vagy inkább jóindulatú javaslatok? Meddig feszegethetjük ezeket a határokat? Mi történik, ha átlépünk rajtuk?

Ha téged is érdekel, mi rejlik a felszín alatt, milyen szabályok és rendszerek befolyásolják életünket, társadalmunkat, vagy a természetet, itt a helyed!

Jelentkezz és inspirálj másokat is!

Ha van olyan ötleted, történeted, felismerésed, vagy mondanivalód, amely másokat is gondolkodásra ösztönöz, jelentkezz előadónak!

Bármilyen területről is legyen szó, most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy ott a helyed a 2016-os TEDxBenedekHegy színpadán!

A jelentkezés menete

Az előadói jelentkezésre két lehetőséged van:

  1. Szöveges anyagot adsz le

Ez esetben ezt a jelentkezési adatlapot és az  előadásod esszészerű leiratát küldd el ide: hello@tedxbenedekhegy.com. A tárgy legyen ’Előadói jelentkezés’.

  1. Videót töltesz fel Youtube-ra

Ez esetben ezt a jelentkezési adatlapot és a Youtube videód linkjét küldd el ide: hello@tedxbenedekhegy.com. A tárgy legyen ’Előadói jelentkezés’.

Az összefoglalót (akár szöveges, akár videó) úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

A jelentkezés határideje: 2016. július 15. péntek éjfél.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2016. július 18-ig mindenkit értesítünk.

Jelentkezz mielőbb, hogy biztos helyed legyen a programban!

Szólj hozzá!